Медикам Рівненщини пропонують позмагатися за «Орден Святого Пантелеймона»

Рівненська обласна регіональна рада Ордену Святого Пантелеймона розпочала конкурсний відбір на присудження відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона та «Медалі Святого Пантелеймона» за яку боротимуться молоді спеціалісти віком до 35 років.

орден

Представники закладів охорони здоров’я, об’єднань пацієнтів, релігійних організацій Рівненської області до 15 березня 2019 року можуть робити подання для участі, які мають містити наступну інформацію:

- опис професійних здобутків, благодійної та громадської діяльності із зазначенням відповідності критеріям у номінаціях: найкращий лікар; найкращий медичний працівник; новатор охорони здоров’я; за досягнення у міжнародному співробітництві в охороні здоров’я; взірець служіння суспільству.

Для молодих спеціалістів віком до 35 років, які хочуть здобути «Медаль Святого Пантелеймона»  наступні номінації: за лікарське мистецтво; за турботу та ласку до хворого; за наукові розробки в медицині.

- презентацію діяльності кандидата у форматі ppt (до семи слайдів)

- заяву кандидата про згоду брати участь у конкурсі, збір та обробку персональних даних.

Документи приймають у «Єдиному вікні» управління охорони здоров’я Рівненської ОДА з поміткою на конкурс «Орден Святого Пантелеймона». Адреса: 33028 м. Рівне, вул. 16 Липня, 38. Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном 050 585 77 09 Надія Венгрин.

Процедура пошуку та висунення кандидатів на отримання Відзнаки покладається на Регіональні ради (які здійснють відбір та аналіз кандидатів в областях) та Національну експертну комісію (яка визначає кращих кандидатів та рекомендує їх Поважній раді). Поважна рада, яку представляють моральні авторитети у медичній, культурній, громадській, журналістській, духовній сфері України, визначає лауреатів та присуджує Відзнаку.

Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» є громадською, має професійно-фахову спрямованість і присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я, яка позитивно впливає на свідомість й духовний розвиток українського народу та держави в цілому, спрямована на збереження та зміцнення здоров’я жителів України, виховує толерантне ставлення один до одного та надихає на нові можливості. Урочиста церемонія нагородження щорічно проходить у День Святого великомученика і цілителя Пантелеймона 9 серпня.