БО «100 відсотків життя Рівне» розпочало співпрацю з аналітичною системою YouControl

Аналітична система YouControl створена для ділової розвідки та перевірки контрагентів України. Формує досьє на кожну компанію на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах та візуалізує зв’язки між афілійованими особами.

260х217

Унікальна технологія дозволяє за хвилину отримати актуальну інформацію про компанію або ФОП із понад 40 державних реєстрів. Функція моніторингу щоденно повідомляє про зміни відповідно до даних з офіційних джерел.

- Нам дали змогу безкоштовно використовувати чудові можливості аналітичної системи YouControl, за що ми дуже вдячні. Тепер значно простіше знаходити зв’язки між  постачальниками, якщо вони є. Особливо корисно, коли є підозра про змову під час проведення тендера, коли ніби два різних товариства подаються, й бачиш, чи є між ними зв'язок, чи стоїть за ними одна і та ж людина.  Також  можна відстежити всю історію роботи фізичної особи підприємця чи товариства, яке веде боротьбу за перемогу в тендері. Де зареєстрований, чи є судові рішення, заборгованість по податках -, коментує експерт з моніторингу БО «Мережа 100 відсотків життя» Олександр Юзвак.

Нагадаємо, що в рамках проекту «Забезпечення участі громади в плануванні, розподілі, моніторингу, контролю бюджету охорони здоров’я» БО «Мережа 100 відсотків життя» займається моніторингом закупівель в системі ProZorro. Відслідковуються медичні заклади області на предмет виявлення корупції та непрозорості.