Наглядова рада при обласній лікарні затвердила положення про власну діяльність

Відбулося чергове засідання Наглядової ради комунального закладу «Рівненська обласна клінічна лікарня». Серед іншого, члени наглядової ради затвердили положення, яким у своїй діяльності керуватиметься  цей орган.

P71120-134211

Згідно з положенням, строк повноважень наглядової ради три роки. Основними завданнями є здійснення громадського нагляду за використанням коштів, практична та методична допомога у здійсненні ефективних закупівель медичного обладнання, медикаментів та інших матеріальних цінностей необхідних для установи через систему електронних торгів ProZorro, громадський контроль за дотриманням принципів законності, прав пацієнтів і медичних працівників, етичних норм у діяльності установи.

«БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» реалізовує проект «Залучення громади Рівненської області до усіх етапів бюджетування» в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу.