БО Мережа 100 відсотків життя Рівне шукає експерта з розвитку системи громадського здоров’я

БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади експерта проекту «Забезпечення прозорості та подолання корупції у системі громадського здоров’я Рівненської області», який реалізується за підтримки МБФ "Відродження".

Мета проекту - забезпечення підзвітного та ефективного використання коштів бюджету Рівненської області у сфері охорони здоров’я; підтримка розбудови системи громадського здоров’я в Рівненській області; забезпечення сталого розвитку Рівненської обласної програми паліативної допомоги та догляду та фінансування заходів Програми з бюджету області.

 Вимоги до кандидата:

-          Вища освіта (бажано медична)

-          Знання інструментів моніторингу та бюджетування

-          Адвокаційний досвід

-          Аналітичні здібності

-          Досвід роботи проектами

-          Зареєстрований як фізична особа-підприємець

 Основні функції в рамках проекту:

-          Організація робочих зустрічей керівника проекту.

-          Лобіювання виділення коштів в рамках цільових програм

-          Дослідження потреб регіону в послугах.

Просимо надсилати резюме з супровідним листом до 18:00 26 грудня  2018 року на електронну адресу cnu7719@gmail.com. У супровідному листі вкажіть Ваші мотивації, відповідний професійний досвід, а також контактну інформацію двох осіб, які можуть дати Вам рекомендацію. У темі листа обов’язково зазначте назву посади. На співбесіду буде запрошено тільки кандидатів, які пройдуть попередній відбір. Розмір оплати експертних послуг визначатиметься за результатами співбесіди.