Офіційний сайт благодійної організації "Мережа 100 відсотків життя Рівне"

Юрій Лазаревич: «Ми маємо домогтися 100% доступу, щоб лікувалися всі»

22/11/2016

У столиці України проходить третя національна науково-практична конференція з питань ВІЛ-інфекції/СНІДу в Україні «За кожне життя разом: Прискорення до мети 90-90-90». Упродовж трьох днів медики, експерти та представники громадського сектору мають знайти відповідь на запитання, як досягти глобальної цілі – прискореного подолання епідемії ВІЛ-інфекції до 2030 року.
Continue reading

Рівнянина обрали до складу координаційної ради всеукраїнської мережі ЛЖВ

16/11/2016

Напередодні в столиці України стартувала конференція благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД». Оголосили новий склад координаційної ради організації, до якої увійшов Юрій Лазаревич, голова правління Рівненського обласного відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ».
Continue reading

Чиновники Рівненщини шукають кошти на фінансування Обласної програми розвитку паліативної допомоги

15/11/2016

Про це повідомила Ганна Котенко, виконавчий директор Рівненського обласного відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ».

 За інформацією, яку нашій організації надали в обласному управлінні  охорони здоров’я, наразі тривають пошуки джерел фінансування програми. Поки невідомо, про яку суму ведеться мова, але ми вимагаємо, щоб цих грошей вистачило для знеболення хворих Рівненщини, яких з року в рік фіксується по кілька тисяч, – заявила Ганна Котенко. – Чиновники обіцяють, що конкретну пропозицію по фінансуванню підготують до кінця листопада. Ми сподіваємося, що влада області візьме приклад з Дніпра, де на фінансування аналогічної програми в бюджеті міста планують віднайти 92 мільйони гривень, – додала пані Котенко.
Continue reading

Туберкульозні заклади Рівненщини ігнорують систему ProZorro

10/11/2016

Рівненське обласне відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» в рамках проекту «Забезпечення участі громади в плануванні, розподілі, моніторингу, контролю бюджету охорони здоров’я» займається моніторингом закупівель в системі ProZorro. Відслідковуються медичні заклади області на предмет виявлення корупції та непрозорості. В рамках моніторингу спеціалісти організації встановили, що протитуберкульозні заклади області не проводять жодних операцій через систему.
Continue reading

Подолати біль…

08/11/2016

Більше сотні рівнян щоденно потерпають від болю. Вони – пацієнти, які страждають на різного роду прогресуючі захворювання та післятравматичні стани, що не можуть бути вилікувані сучасними і доступними методами. Вони потребують кваліфікованої медичної допомоги, догляду, психологічної, соціальної, духовної та моральної підтримки. Ці люди – сам на сам з бідою, держава не пропонує комплексного інструменту для полегшення життя цієї категорії осіб. Їхні проблеми – лише їхні проблеми, або рідних чи близьких, якщо такі є й не відвернулися, а ще– небайдужих громадян, які в силу життєвих обставин прийняли рішення допомагати паліативним хворим.
Continue reading

Шукаємо тренера!

03/11/2016

Рівненське обласне відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» за підтримки Європейського Союзу проводитиме тренінг «Розробка проектних пропозицій. Стратегічний менеджмент проектів» для організацій, що працюють в сфері паліативної допомоги». До співпраці запрошуються лектори з досвідом проведення тренінгів із проектного фандрейзингу та проектного менеджменту. Бажаючим потрібно подати резюме, мотиваційний лист та орієнтовну програму тренінгу.
Continue reading

До уваги громадськості!

03/11/2016

Рівненське обласне відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» за підтримки Європейського Союзу проводитиме тренінг «Розробка проектних пропозицій. Стратегічний менеджмент проектів» для організацій, що працюють в сфері паліативної допомоги». По завершенню навчання слухачі зможуть взяти участь у конкурсі міні-грантів, який відбудеться у кінці 2016 року.
Continue reading

Рівняни борються за надання якісної паліативної допомоги дітям

02/11/2016

Представники Рівненського обласного відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ», разом з лікарями, представниками громадських організацій, релігійних конфесій та батьків важкохворих дітей дискутували на тему паліативної допомоги дітям України.

Continue reading