Офіційний сайт благодійної організації "Мережа 100 відсотків життя Рівне"

Подолати епідемію до 2020 року

30/06/2017

За останні роки поширення соціально небезпечних хвороб набуло загрозливих темпів і стало реальною небезпекою для кожного українця. Ці хвороби вже не виняток, а правило. Офіційна статистика свідчить про зростання показників захворюваності на туберкульоз в Рівненській. Вийти з цієї ситуації та подолати епідемії можна лише шляхом посилення впливу ВІЛ-сервісних НУО на регіональні політики у сфері протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу. Забезпечити сталу протидію цим епідеміям  — найперше і найголовніше завдання, вирішення якого потребує постійного та адекватного фінансування з державного, обласного та місцевого бюджетів.
Continue reading

Збереження системи відкатів та хабарів – причина провалу медреформи, – Юрій Лазаревич

22/06/2017

лазарртб

Голова правління БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» Юрій Лазаревич в ефірі телеканалу РТБ заявив, що депутати продовжують думати про власне збагачення, а не життя та здоров’я своїх виборців.
Continue reading

Навчаються, щоб ефективно управляти людським ресурсом

19/06/2017

тренінг

Розпочався тренінг з питань розвитку людських ресурсів у місті Одеса, який проводить БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне.  20 учасників, які представляють 10 організацій з різних куточків України впродовж трьох днів здобуватимуть нові знання, які допоможуть більш ефективно організувати роботу й підвищити її ефективність.
Continue reading

БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» шукає тренера!

02/06/2017

БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» оголошує конкурсний відбір тренера для проведення тренінгу з питань розвитку людських ресурсів в рамках проекту «Забезпечення захисту прав осіб, які потребують паліативної допомоги силами ОГС», який реалізується за підтримки ЄС.
Continue reading

У Рівному проведуть “Годину смерті” й озвучать вимоги нардепам

02/06/2017

У вівторок 6 червня відбудеться Всеукраїнська пацієнтська акція «Година смерті», під час якої у 55 містах України представники пацієнтських організацій та активісти звернуться до народних депутатів з вимогою підтримати медичну реформу в Україні та проголосувати пакет законопроектів за медичну реформу, поданий Урядом.
Continue reading

Рівняни вийдуть на акцію, щоб підтримати медичну реформу

01/06/2017

Про це заявив заступник голови правління БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» Євген Баборикін під час публічного обговорення реформи системи охорони здоров’я в рамках всеукраїнського туру «ЗміниТИ». Обговорення затребуваної реформи відбулося у Рівному з ініціативи громадської організації «Центр UA», яка  спільно з експертами коаліції Реанімаційний Пакет Реформ та представниками Міністерства охорони здоров’я шукає підтримки реформи в регіонах України.
Continue reading