Офіційний сайт благодійної організації "Мережа 100 відсотків життя Рівне"

Млинівчанам розповіли про мету створення та діяльність Рівненського центру громадського здоров’я

25/07/2019

Українці повинні уникати захворювань і культивувати профілактику. Має відбутися переорієнтація на профілактичну медицину, щоб уникати захворювань і виявляти їх на ранніх стадіях, – про це представники БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» розповідали жителям Млинівської ОТГ під час інформаційного заходу на якому розповідали про функції та сфери роботи ЦГЗ
Continue reading

Громадськість Олександрійської ОТГ долучилася до опанування бюджетних азів

19/07/2019

Другий семінар у рамках проекту «Участь громадськості у формуванні та моніторингу місцевих бюджетів» за фінансової підтримки управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Рівненської обласної державної адміністрації провели  в Олександрійській ОТГ.
Continue reading

Жителів ОТГ Рівненщини залучають до участі в бюджетному процесі

19/07/2019

У Млинівській об’єднаній територіальній громаді навчали громадян бюджетним азам і мотивували їх брати активну участь у процесах формування, розподілу та використання бюджетних коштів. Експерти БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» ділилися досвідом з питань бюджетного процесу, формування бюджетів на всіх рівнях, участі громадськості у формуванні місцевих бюджетів, використання новітніх електронних інструментів для моніторингу бюджетів.
Continue reading