Офіційний сайт благодійної організації "Мережа 100 відсотків життя Рівне"

БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» оголошує Конкурс міні –грантів для бізнесу

27/06/2022

БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» оголошує конкурс міні-грантів в рамках проєкту «Підтримка людей, які змінили місце проживання внаслідок воєнних дій» що фінансується МФ «Відродження».

Конкурс має на меті підтримати представників місцевого бізнесу шляхом закупівлі дрібного обладнання для підприємств, які готові працевлаштувати на новостворені робочі місця внутрішньо переміщених осіб.
Continue reading

Завершився конкурс відбору консультантів з надання послуг супроводу після звільнення

21/06/2022

Хочемо повідомити гарну новину!

Завершився конкурс відбору консультантів з надання послуг супроводу після звільнення осіб, які відбували покарання в закладах позбавлення волі Чернівецької, Кропивницької, Рівненської, Хмельницької, Черкаської, Волинської областей. Конкурс проводився в рамках проєкту «EU4CSOs Emergency Actions», який реалізується БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне за фінансової  підтримки Європейського Союзу.
Continue reading

Благодійна організація «Мережа 100 відсотків життя Рівне» в рамках проєкту «EU4CSOs Emergency actions», який реалізується за підтримки Європейського Союзу

07/06/2022

Оголошує конкурс з відбору консультантів з надання послуг супроводу після звільнення осіб, які відбували покарання в закладах позбавлення волі Чернівецької, Кропивницької, Рівненської, Хмельницької, Черкаської, Волинської областей.

І. Термін надання послуг:
Continue reading