Три причини для конфіденційної перевірки на ВІЛ у Рівному

БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» продовжує боротися з поширенням ВІЛ-інфекції на Рівненщині й пропонує громадянам, які мають підозри, або ж в результаті ризикованої поведінки могли інфікуватися, пройти швидкий тест для діагностики.

unnamed

Це варто зробити:

 1.  Після ризикованого статевого контакту;
2.  Після використання нестерильного інструменту, шприців, голок, проколюванні мочки вуха, пірсінгу, татуюванні, або переливанні крові чи контакті з відкритими виразками ВІЛ -інфікованого.

 3. Під час вагітності.

- Тестуємо людей швидкими тестами для діагностики ВІЛ-інфекції. Результат отримуємо впродовж 10 – 15 хвилин. З собою нічого не потрібно мати, нічого не потрібно нести, просто необхідно приїхати до нас в офіс, звернутися до соціального працівника, пройти тест і отримати результат, а в разі необхідності консультацію щодо подальших кроків. Наголошую, що процес і результат тестування сугубо конфіденційний,  - розповів заступник голови правління БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» Євген Баборикін.

Пройти тест можна у Рівному з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 18.00 за адресою: вул. Чорновола, 74 б. Тел. 097 659 9069

 

 

Інфографіка - Укрінформ