Соціальні послуги для ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД надаватиме БО «100 відсотків життя Рівне»

Організація перемогла в конкурсі на залучення бюджетних коштів для надання соціальних послуг для ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД осіб у рамках обласної цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції та СНІДу на 2015-2018 роки.

1456000

 Відтак, такі соціальні послуги як догляд вдома, представництво інтересів та паліативний догляд для загалом 65 осіб надаватимуть соціальні працівники організації.

- Фінансуються соціальні послуги з обласного бюджету. На ці цілі передбачено шістдесят тисяч гривень. Ми єдина організація, яка подалася на конкурс, й тепер опікуватимемося людьми, які потребують допомоги. А це і оформлення, або відновлення документів. Сприяння в реєстрації місця проживання,  допомога у розшуку рідних. У нас 80 % клієнтів потребують такої підтримки. Цих людей стабільно не беруть в лікарні, дітей з ВІЛ не хочуть бачити в дитсадках. Загалом, ми надаватимемо підтримку всім, хто просить про допомогу, - розповів голова БО «100 відсотків життя Рівне» Юрій Лазаревич.

Конкурс проводився відповідно до Порядку здійснення соціального замовлення за рахунок бюджетних коштів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України.

Організація перемогла в конкурсі на залучення бюджетних коштів для надання соціальних послуг для ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД осіб у рамках обласної цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції та СНІДу на 2015-2018 роки