Відбувся запуск лендінгової сторінки для #ШелтерХрінники

З радістю оголошуємо про запуск лендінгової сторінки для #ШелтерХрінники
 https://shelterhrinniki.org.ua

На цій сторінці, ви можете знайти більше інформації про проєкт, вартість, етапи реалізації та фотозвіти про проведення ремонтних робіт та етапи перебігу проєкту в цілому.
Вважаємо, що відкрите інформування – запорука успішної реалізації проєкту і здійснення будівництва відповідно до всіх норм та правил безпеки.

Нагадуємо, що #ШелтерХрінники стане прихистком, для людей, що постраждали від російської агресії, втратили дім, та були змушені переїхати до Рівненської області на місце постійного проживання.

З 24 лютого 2022 року до сьогодні, Рівненська область прийняла понад 85 тисячі постраждалих, з яких 53 тисячі – залишилися на тривале проживання.

Проєкт #ШелтерХрінники реалізує БО «100% життя» - Мережа ЛЖВ у партнерстві з Рівненською обласною державною адміністрацією за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF, завдяки стратегічному партнерству Мережа 100 відсотків життя Рівне, Агенція сталого розвитку міста, ГО Центр Інтеграції, Громадянська мережа ОПОРА / Рівне та ГУ Національної соціальної сервісної служби в Рівненській області.