У Рівному розпочався збір допомоги для паліативних хворих

За даними управління охорони здоров’я у Рівному налічується 127 паліативних хворих, з яких 75  дітей.  Рівненське обласне відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» , яке допомагає людям вже більше восьми років, до всесвітнього Дня хоспісної і паліативної допомоги проводить збір необхідних засобів гігієни та продуктів харчування для невиліковно хворих осіб.

лжв фото допомога

-          Ми займаємося адресною допомогою. Хворі та їх родини перебувають у вкрай складній ситуації й будь яка підтримка є для них бажаною. Вони потребують засобів гігієни, таких як підгузки, пелюшки, вологі серветки та продуктів харчування. Наші можливості обмежені, ми закупили лише 10 наборів, 5 для дорослих та 5 для дітей. Вартість кожного з них 500 гривень. Відтак звертаємося до небайдужих рівнян, підтримати нас у прагненні полегшити життя невиліковно хворих осіб, - розповів Юрій Лазаревич, голова правління Рівненського обласного відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ».

Благодійники сподіваються на підтримку й наголошують, що будуть раді будь якій допомозі, й не має значення, чи це будуть кошти чи пачка підгузок.

Допомогти можна придбавши необхідні речі чи харчі й передавши їх до офісу організації, який знаходиться за адресою м. Рівне вул. Чорновола 74Б. (тел. 40-17-63) Перерахувати кошти можна за наступними реквізитами: 2600 1000 0130 37 ПАТ Укрсоцбанк МФО 300023 ЄДРПОУ 361 21 231

Перелік необхідних речей: підгузки, пелюшки, вологі серветки, калоприймачі.

Продукти харчування: олія, цукор, крупи, соки, тощо…