БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» шукає тренера!

БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» за підтримки Європейського Союзу оголошує конкурсний відбір лектора для проведення тренінгу з проектного менеджменту, в рамках якого будуть розкриті питання моніторингу та оцінки проектної діяльності, програмної та фінансової звітності.
Бажаючим потрібно подати резюме, власні контактні дані, мотиваційний лист та орієнтовну програму тренінгу. Зробити це можна до 8 березня 2017 року на адресу: cnu19@yandex.ru
Місце проведення – м. Рівне. Дата провдення – відібраних тренерів повідомлять додатково.

Довідково:

Назва тренінгу: «Моніторинг та оцінка проектної діяльності. Розробка програмної та фінансової звітності проекту»
Мета: Сформувати навички моніторингу та оцінки ефективності проекту у керівників проектів, підтриманих в рамках конкурсу міні-грантів. Ознайомити реалізаторів міні-грантів з вимогами до програмної і бухгалтерської звітності.
Питання, які мають бути розглянуті на тренінгу: 1. Функціональні визначення моніторингу та оцінки і їх визначення 2. Поняття та терміни моніторингу та оцінки 3. Визначення методики проведення моніторингу та оцінки 4. Розробка документів, необхідних для проведення моніторингу та оцінки 5. Збір та аналіз даних 6. Розробка звіту за результатами моніторингу 7. Використання результатів моніторингу та оцінки 8. Вимоги для оформлення програмної звітності по проекту 9. Підтверджуючі документи для програмної звітності 10. Фінансовий обіг в рамках проектної діяльності 11. Розробка фінансової звітності 12. Підтверджуючі документи по фінансовій звітності
Тривалість тренінгу – 16 годин (2 робочі дні) Участь у тренінгу візьмуть 20 осіб – керівник проекту та бухгалтер проекту ОГС, що реалізують міні-гранти за підтримки проекту.