Проект «Зниження епідемії туберкульозу серед уразливих груп Рівненської області» за підтримки ВБФ «Коаліція ВІЛ-сервісних організацій»

З 1 січня 2014 року в Рівненській області розпочне свою діяльність проект
«Зниження епідемії туберкульозу серед уразливих груп Рівненської області» за підтримки ВБФ «Коаліція ВІЛ-сервісних організацій»

3 (1)

Метою проекту є створення, апробація та інтеграція в діяльність державних організацій послуг НДО з мотивації до діагностики, формування та підтримки прихильності до лікування у представників уразливих груп. Забезпечення комплексного безперервного мультидисциплінарного підходу у наданні послуг. Забезпечення доставки препаратів протитуберкульозної терапії додому для хворих, що мають низький рівень прихильності.

Діяльність в рамках проекту:

  • Надання послуг із формування та підтримки прихильності до лікування для 65 хворих на туберкульоз представників уразливих груп.
  • Мотивація та супровід на діагностику 400 представників уразливих груп з районів Рівненської області.
  • Забезпечення реалізації та бюджетного фінансування заходів обласної та районних цільових програм з протидії туберкульозу.
  • Внесення змін до обласної цільової програми з протидії туберкульозу.
  • Внесення змін до 3 районних програм протидії туберкульозу, забезпечення фінансування за кошти районних бюджетів заходів районних цільових програм з протидії туберкульозу.